De wedstrijd van je leven zien kan door je favoriete eredivisieploeg in Nederland te blijven volgen. Zo kom je terecht in Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en al die andere speelsteden. Want het is natuurlijk veel leuker om je ploeg in het ‘echie’ te zien dan vanaf een schermpje. Ook al staat dat scherm in je favoriete kroeg. In een stadion maak je veel meer mee van de sfeer en is de spanning echt voelbaar en om te snijden. Bovendien is het met vrienden live ook veel gezelliger en brei je er nog wat leuke horeca aan vast, ook. Alleen ja, het blijft wel voetbaltickets kopen voor de eredivisie Nederland, hè?

Europese voetbaltickets

Want wat let je om eens rond te gaan neuzen in de voetbaltempels die Europa rijk is. Als je toch de wedstrijden van je leven wilt gaan zien? Ajax, Feyenoord en PSV mogen dan een landelijke reputatie hebben met internationale slagkracht, maar in andere landen spelen ook hele grote clubs. Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Liverpool, Manchester City, dat lijstje kan zo nog wel even doorgaan. Waarom zou je die alleen maar vanaf een betaalscherm volgen? Je kunt natuurlijk niet elke week op stap door Europa om te kijken hoe Haaland het doet of een andere grootheid. Maar het is eigenlijk best wel aardig om eens een city trip met vrienden te organiseren. Even een paar dagen eropuit. En dan meteen ook voor die dagen goede voetbaltickets te regelen. 

Online de voetbalvreugde regelen

Voetbaltickets regelen kan tegenwoordig heel gemakkelijk online. Je hoeft niet in het Portugees of in het Italiaans moeite te doen. Gewoon bestellen en klaar is kees. Zo hebben jullie je plaatsen verzekerd voor vertrek naar een stad die jullie voor en na de wedstrijd ook even willen gaan verkennen. Twee vliegen in één klap. En… dan ben je er ook zeker van dat je de wedstrijd van je leven gaat zien! 

Voetbalkrakers

Wat te denken van de derby klassieker tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Of de Clásico mee maken tussen Real Madrid en FC Barcelona. Dat zijn pas wedstrijden die je bijblijven. Of een hele spannende in de Engelse Premier League. Zo maak je gouden voetbalherinneringen. En ben je er meteen even met vrienden lekker op uit.

Voetbaltickets plus voetbalstad is geslaagde citytrip

Check de spelprogramma’s eens voor dit jaar en regel een paar vrije dagen rond een wedstrijd. Maak je vrienden enthousiast voor de wedstrijd én de stad van je keuze en doe een geslaagde city trip. De online aangevraagde entrees krijg je enkele dagen voor de wedstrijd toegezonden per post of mail. Soms krijg je de wedstrijdkaarten bij het hotel van je keuze aangereikt bij het inchecken. En je kunt altijd met twee of drie personen naast elkaar komen te zitten in het stadion. Kijk ook even hoe belangrijk de wedstrijd gaat worden. In dat geval is het verstandig om vroeg te boeken. In elk geval is het bestellen van losse voetbaltickets voor heel veel Europese landen appeltje-eitje. Zo gefikst. En laat dan die bal maar lekker rollen.